Sluiten Close
Sluiten Close
Scroll verder

Partners

Het Battery Competence Cluster - NL is een samenwerking tussen toonaangevende bedrijven, kennisinstellingen van wereldklasse, nationale brancheverenigingen en overheid. De organisatie is in handen van Brainport Development, RAI Automotive Industry NL en Oost NL. Aangevuld met partijen die verschillende focusthema's van het BCC-NL trekken, zoals ARN en TNO. 

Naast deze partners, zijn nu en in de toekomst veel partijen aangesloten in projecten geleid door het BCC-NL, die belang hebben bij en activiteiten hebben in de batterijsector. Hierbij kan gedacht worden aan partijen in mobiliteit, laadinfrastructuur, recycling, en uit nieuwe mobiliteitssectoren, zoals elektrisch vliegen, en gebruikers van nieuwe batterijtechnologie. 

Het Battery Competence Cluster - NL is de opschaling van het Battery Competence Center. De oprichters van het Battery Competence Center waren Brainport Development, RAI Automotive Industry NL, VDL Groep, DAF Trucks, Damen Shipyards, ELEO, NMT, TU Eindhovenn, TNO en Provincie Noord-Brabant. 

Uitvoerende organisaties van het Battery Competence Cluster - NL